#حسن یزدانی#امیدوارم باخت توکیو را جبران کنم
به گزارش “ورزش سه” در حساسترین مصاف کشتی رقابتهای جهانی اسلوی نروژ، فرداشب حوالی ساعت 19:30، حسن یزدانی نابغه کشتی آزاد ایران باید روی تشک با حریف آمریکایی خود، دیوید تیلور مسابقه دهد؛ دو رقیبی که چند ماه قبل در المپیک توکیو روی تشک با هم مسابقه دادند و تیلور آن بازی را به سود خود به پایان برد تا از سه رویارویی با یزدانی، سه پیروزی را دشت کرده باشد.
اما یزدانی مصمم و آماده است تا هم خیلی زود انتقام شکست توکیو را بگیرد و هم به شکستهای خود مقابل دیوید تیلور پایان دهد و پیروزی بزرگ کاروان کشتی ایران در اسلوی نروژ را رقم بزند؛ پلنگ جویبار پس از آنکه آرتور نایفونوف روستبار که دارنده مدال برنز المپیک و جهان است را در مرحله نیمهنهایی شکست داد، نفسنفسزنان مقابل لنز دوربین از انگیزه بالایش برای شکست تیلور سخن گفت.
حسن یزدانی که کشتی سنگینی را مقابل نایفونوف پشت سر گذاشته بود و از شدت خستگی به سختی میتوانست صحبت کند، در گفتگو با خبرنگاران درباره رویاروییاش با دیوید تیلور گفت: قطعا کشتی قشنگی میشود، کشتیهایی که با او گرفتم (سهبار) رفته رفته بهتر شد و امیدوارم که باخت توکیو را با پیروزی در فینال (مسابقات جهانی) جبران کنم.
مزایای روان شناختی ورزش مجازی
مزایای روانشناختی ورزش مجازی
از میان بسیاری از مزایای روانشناختی ورزش مجازی ما در اینجا سه مورد را برجسته کردهایم:
1- این امکان را به شما میدهد تا سرحال بمانید
2- وقت خود را بهعنوان خانواده بهخوبی سپری کنید،
3- درنتیجه این، باعث بهبود روابط خانوادگی و ایجاد پیوندهای محکمتر میشود.
مصرف انرژی
هنگامیکه کودکان مجبورند مدتزمان زیادی را در خانههایی با امکان حرکتی محدود سپری کنند،انرژی زیادی که در شرایط عادی صرف دویدن و بازی کردن میشود در آنها انباشته میشود و آنها را بیقرار، عصبی، بدخلق و بیحوصله میکند. با استفاده از ورزش مجازی میتوان آنها را برای مدت طولانی سرگرم کرده و با صرف انرژی تعادل روحی را به بچهها بازگرداند تا دچار بیقراری نشوند.
امروزه،با سیستمعاملهایی مانند یوتیوب یا آپارات یا کنسول بازیهای ویدیویی قدیمی Wii Nintendo،کودکان میتوانند از انجام ورزش، حرکت و احساساتی که بدنشان ایجاد میکند لذت ببرند.
بنابراین، از این سیستمعاملها بهعنوان فرصتی برای آموزش بچهها استفاده کنید، در کنار آنها باشید، بخندید و مهمتر از همه، وقت باکیفیتی را با آنها سپری کنید.
ایجاد روالِ عادی
ورزش مجازی میتواند به کودکان در ایجاد یا حفظ روال کمک کند، با انجام این کار در طول روز و وقتی چند روز تکرار شود، فرزندان شما خواهند دانست که باید روزانه چند دقیقه ورزش کنند. به همین دلیل ورزش مجازی به آنها کمک میکند احساس امنیت بیشتر و پایداری داشته باشند. همچنین این روش خوبی برای آنها است تا یاد بگیرند که خلاقیت میتواند به آنها کمک کند تا انرژی خود را آزاد کنند و نیز برای آنها این فرصت را ایجاد میکند تا احساس بهتری نسبت به بدن خود داشته باشند.
مزایای جسمی ورزش مجازی
به لطف ورزش مجازی، فرزندان شما پس از مدتی از مزایای بدنی بسیار خوبی به این شرح برخوردار میشوند:
احیا و تناسب ماهیچهها
بهبود و افزایش سرعت، انعطافپذیری و چابکی
افزایشبدن آگاهی.
افزایش انرژی
تعادل بهتر.
قوام تنفس.
تعادل بین بدن و وضعیت.
دستیابی به سطح بالاتری از آرامش
نحوه سازماندهی روالهای ورزش مجازی
چگونه باید ورزش مجازی را در برنامه روزانه خود قرار دهید؟ خوشبختانه، فناوری جدید و اینترنت انجام این کار را بسیار آسان کرده است.در اینجا سه گزینه ایدئال معرفی میشود:
استفاده از تجهیزات منزل: اگر اتصال اینترنتی ندارید، میتوانید تجهیزات قدیمیتر را انتخاب کنید. بهترین مورد کنسول بازیهای ویدیویی Wii است که چندین بازی ورزشی دارد . علاوه بر این، این امکان برای پلیاستیشن 2، 3 یا 4 و Xbox توسعه داده شدند . همچنین میتوانید از برخی کانالهای تلویزیونی ماهوارهای هم استفاده کنید.
استفاده از برنامههای تلفن همراه: اپلیکیشنهای تلفنهای همراه برای انجام ورزش مجازی در هر نقطه طراحیشدهاند. آنها در اکثر موارد مفید و اغلب رایگان هستند و میتوانید برنامههای روزانه خود را با آن به اشتراک بگذارید.
استفاده از سایتهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی: در حال حاضر، کانالهای زیادی در اینترنت وجود دارد، نهتنها در سیستمعاملهایی مانند YouTube و آپارات بلکه در شبکههای اجتماعی و وبسایتها. مربیان و متخصصان روی آنها بسته به سن فرد، سطح تناسباندام، جنسیت و غیره جلسات مختلف را در سطوح مختلف بارگذاری میکنند.
علاوه بر این، در صورت تمایل به ورزش با اجرای زنده، بسیاری از آنها برنامه پخش مستقیم را ارائه میدهند، کاری که میتواند به شما و کودکانتان انگیزه خوبی ببخشد.
حالا که فواید ورزش مجازی را برای کودکان میدانید، چرا آن را امتحان نمیکنید؟
کانال تلگرامی سواد زندگی: savadzendegi@
برچسب ها: تربیت فرزندان ، ورزش ، مجازی