دسر کاچی
یک دسر دارویی سنتی خوشمزه?
#کـــاچـــی#?
کاچی از دسرهای ایرانی است. یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است که از قدیم تاثیر مهمی در صحت بدن و تقویت جسم و روح خود و اعضای خانواده داشته. معجونی را درست می کردند که نه تنها مقوی و انرژی زا بوده خصوصاً برای رفع کم خونی، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند.
?#مواد لازم :#
♨️آرد گندم کامل : 3قاشق غ خ
♨️زعفران : 1فنجان آب شده
♨️روغن حيواني : 5قاشق غ خ
♨️آب : 2لیوان
♨️گلاب : نصف فنجان
♨️عسل یا شکر قهوه ای: 4 ق غ
♨️قابلمه مسی یا چدن اصل
طرز تهیه
روغن حيواني و آرد را با هم روی حرارت گذاشته تا خوب سرخ شود بعد زعفران و آب و عسل را به آن اضافه کرده و می گذاریم خوب حل شود و بجوشد تا سفت شود.آخر گلاب را به آن اضافه کرده وقتی دو سه قل زد از روی حرارت بر می داریم. کاچی آماده است. از نظر میزان روان بودن باید شبیه شله زرد باشد. میتوان پودر مغز گردو، پسته یا بادام هم اضافه کرد.
✅خواص درمانی?
?تقویت عمومی بدن بویژه تقویت قلب و رفع گرفتگی عروق و انرژی زا و ضد بلغم.
?مفید جهت بانوان تازه وضع حمل کرده
?مفید جهت یبوستهای مزمن که البته بهتر است با روغن بادام شیرین طبخ شود
?درمان کم خونی (خونساز)
?تقویت قوای جنسی
?مفید برای بعد از دوران نقاهت
?مفید برای بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند
? اصلاح سبک تغذیه،نعیم سلامت،