خورشت برگ چغندر
29 تیر 1399
خورشت برگ چغندر بسیار خون ساز و مقوی هست. در طب اسلامی تاکید زیادی بر مصرف برگ چغندر شده ولی خوردن ریشه چغندر را موجب تحریک سودا در بدن دانسته اند.
?گوشت گوسفند ۱۰۰ گرم
?برگ چغندر ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده یک چهارم فنجان
?تره ۲۰۰ گرم
?روغن زیتون یا شحم یا هر روغن طبیعی به میزان دلخواه
فلفل و زردچوبه
نمک طبیعی
رب انار
??طرز تهیه: پیاز را رنده و خوب سرخ کنیدو?گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهیدتا تغییر رنگ دهد ،
?در ادامه تره را خرد کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل را بیفزایید.
در این فاصله برگ چغندرها را بشویید و خرد کنید و داخل تابه بریزیدبه همراه کمی آب صبر کنید تا مواد بپزد و جا بیفتد.
?خوراک را در ظرف مورد نظر بکشید و رب انار را اضافه کنید.
نوش جان?
?نعیم سلامت
@nsalamat?